PRIHOD BOŽIČKA IN BAZAR VRTCA

1. 1. 2018 Mihaela Ž. (Občinska uprava)
Prireditev
kulturna dvorana pri Gradu, Grad 172, 9264 Grad
Termini
16.12.2017 (sobota) ob 17:00

Poročilo o dogodku

Božiček obiskal otroke pri Gradu

Občina Grad in Vrtec pri OŠ Grad sta 16. decembra 2017 v kulturni dvorani pri Gradu skupaj pripravila prireditev ob prihodu Božička za naše najmlajše občane. Zbrane otroke in njihove starše je pozdravila županja Cvetka Ficko in jim zaželela mirne praznike v krogu svojih družin. Otroci so nam zapeli in zaplesali nato pa so se prepustili predstavi Praznična nogavička v izvedbi gledališke skupine Ku Kuc, ki so jo navdušeno spremljali, se čudili in smejali.
Po predstavi so otroci skupaj z igralci med sebe priklicali Božička, ki jim je prinesel darila. Otroci so se z Božičkom tudi fotografirali in obljubili, da bodo celo leto pridni, da bo naslednje leto spet prišel. Najbolj pogumni so mu na uho tudi prišepnili svoje želje. Zunaj pa so nas pričakale stojnice z božičnimi izdelki, ki so jih izdelali otroci skupaj s svojimi vzgojiteljicami in starši.
Z Božičkom je Občina Grad tako razveselila 81 otrok iz občine, starih od 1 do 6 let, prav tako pa njihove starše in stare starše, ki so s predstavo in obdarovanjem otrok zakorakali v božično - novoletne praznike z željo, da bi jih pristno skupaj doživeli.

Mihaela Žökš, dipl. upr. org.
Strokovna sodelavka za družbene dejavnosti